Voor ouderen

healthplus

Mobiel blijven
Soepele spieren
Fit blijven

Bij Health Plus zijn we veel bezig met het bieden van zorg aan ouderen. Met ons team van zorg- en sportprofessionals willen we binnen de mogelijkheden die je hebt, het maximale eruit halen. Dat doen we niet alleen, maar ook in samenwerking met andere zorgverleners. Denk aan je huisarts, wijkverpleegkundige, ergotherapeut of logopedist. Maar ook aan de specialisten van het ziekenhuis waar je misschien regelmatig komt. Want samen weten we meer en bereiken we meer. Daarom zit ons team van zorgprofessionals die veel werken met ouderen elke maand bij elkaar om te bespreken hoe we jou en andere patiënten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Lid van de KBO? Kom sporten met korting

Ben je lid van de Katholieke Bond voor Ouderen (KBO), dan kun je bij ons tegen een aantrekkelijke prijs komen sporten. Misschien is Masterfit of Mastergym wel iets voor jou. Heb je interesse? Neem dan contact op met de KBO-afdeling Oirsbeek:

Dhr. W.J. Schmitz
E-mail: wjschmitz@home.nl

Tel.: 046-4423716.
www.kbooirsbeek.nl

Masterfit: fitness voor ouderen

Masterfit is fitness voor 55-plussers onder begeleiding van één van onze sportinstructeurs. Je sport in een gezellige en ontspannen sfeer samen met leeftijdsgenoten. Door Masterfit voel je je fitter en vitaler en krijg je soepelere en sterkere spieren. Bovendien is een Masterfit-les voor veel ouderen ook een sociale activiteit om elke week naar uit te kijken.

Mastergym: bewegen voor ouderen

Ben je 55-plus en ben je om welke reden dan ook niet meer zo mobiel? Dan is Mastergym een fijne manier om toch te bewegen onder begeleiding. Je zit op een kruk of staat en voert allerlei oefeningen uit met leeftijdsgenoten. Dit gebeurt allemaal in een ontspannen sfeer. De Mastergym-lessen vinden op een aantal vaste momenten in de week plaats.

Geriatrie fysiotherapie

Wist je dat er fysiotherapeuten zijn die speciaal zijn opgeleid voor de behandeling van de ouder wordende mens? Deze therapeuten werken onder andere nauw samen met andere zorgverleners zoals huisartsen en de thuiszorg om jou de best mogelijke zorg te bieden.

Fysiotherapie

Gezonde leefstijl

Over Health Plus

×