Geriatrie fysiotherapie

fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie

Als je ouder bent, kun je meerdere klachten tegelijk hebben. Dat maakt het soms lastig om door een fysiotherapeut behandeld te worden. Gelukkig hebben wij fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in de behandeling van ouderen. Zij schakelen goed en snel met andere zorgverleners als dat nodig is.

Fysiotherapie bij chronische aandoeningen

Parkinson
We zijn aangesloten bij ParkinsonNet en hebben veel ervaring met het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson. Met fysiotherapie kunnen wij je mobiliteit, balans en coördinatie verbeteren en je stijfheid verminderen.

Etalagebenen
Ook bij de behandeling van etalagebenen (claudicatio intermittens) kan fysiotherapie helpen. Bijvoorbeeld om je loopafstand te vergroten, je pijn te verminderen en je algehele conditie te verbeteren.

COPD
Bij een chronische longziekte zoals COPD kun je veel baat hebben bij fysiotherapie. We helpen je om je ademhaling te verbeteren, je longcapaciteit te vergroten en je kortademigheid te verminderen.

Artrose
Bij artrose in bijvoorbeeld je heup, knie of vingers kan fysiotherapie helpen om je pijn te verminderen. Maar ook om je mobiliteit te verbeteren en je spieren rondom deze gewrichten te versterken.

Hart- en vaatziekten
Bewegen is belangrijk om de kans op hart- en vaatziekten te verkleinen. Heb je een hartprobleem of moet je herstellen na een hartaanval of beroerte? Met fysiotherapie helpen wij je o.a. om je conditie te verbeteren. Ook geven we je advies over een gezonde levensstijl.

healthplus

Gratis en snel contact over je klacht via WhatsApp!!

Met WhatsApp Fysio?! krijg je gratis en snel een inschatting van je (pijn)klachten door een fysiotherapeut!

Neem contact met ons op

Heb je momenteel klachten of vragen wat wij voor jou kunnen betekenen?

Sport en beweging

Gezonde leefstijl

Over Health Plus

×