Sport en beweging

healthplus

Meer bewegen
Betere conditie
Minder klachten

Misschien kom je al naar Health Plus voor fysiotherapie. Onze fysiotherapeuten helpen je om je pijnklachten te verminderen, te herstellen van een blessure of je houding te verbeteren. Maar het is net zo belangrijk om bepaalde spieren en gewrichten te blijven gebruiken en versterken. Dat doe je door voldoende te bewegen en te sporten. Dat is sowieso goed voor je gezondheid, ook als je geen klachten hebt. Bekijk hieronder ons sportaanbod.   

Begeleid sporten

Lekker fitnessen in een kleine groep onder begeleiding van een bewegingsdeskundige. We maken een programma voor je dat we iedere 6 weken aanpassen en iedere 12 weken met jou evalueren. Alle leeftijden zijn welkom. Speciaal voor ouderen bieden we Masterfit en Mastergym aan. Voor kinderen is er jeugdfitness. Wil je binnenkort starten?

Personal training

Wil je liever alleen trainen met begeleiding van een bewegingsdeskundige? Ook dat is bij ons mogelijk. Je gaat dan vooral met oefeningen aan de slag waarbij je eigenlijk geen fitnessapparatuur nodig hebt. Eventueel kun je personal training combineren met sporten onder begeleiding.

Circuittraining

Bij een circuittraining beweeg je langs verschillende ‘stations’ waar je een aantal oefeningen uitvoert. Het is een intensieve training voor je hele lijf. Door de verschillende oefeningen te doen, werk je aan je spierkracht en conditie. De circuittraining wordt gegeven door één van onze bewegingsdeskundigen.

Pilates

Pilates is een trainingsmethode waarmee je de houding, balans, kracht en flexibiliteit van je lichaam verbetert. Onder leiding van een bewegingsdeskundige voer je verschillende oefeningen uit op een mat. De oefeningen zijn gericht op het versterken van alle spiergroepen.

Voor ouderen

Bij Health Plus begrijpen we het belang van beweging voor ouderen en streven we ernaar om hen te ondersteunen bij het behouden van een actieve en gezonde levensstijl. We geloven dat regelmatige lichaamsbeweging niet alleen fysieke voordelen biedt, maar ook bijdraagt aan het welzijn en de kwaliteit van leven van oudere individuen.

Voor de jeugd

Speciaal voor jongeren van 10 tot 16 jaar hebben we een aangepast fitnessprogramma op dinsdag en donderdag. We noemen dit zelf verantwoord fitnessen. Zeg maar fitnessen zonder dat je te snel te zwaar traint. Daarom zijn onze jeugdfitness lessen altijd onder begeleiding.

Fysiotherapie

Gezonde leefstijl

Over Health Plus

×